субота, 19 березня 2011 р.

Репортаж із чемпіонату з боулінгу (фото)

17 березня 2011 року Інститут філософської освіти та науки провів Чемпіонат із гри у боулінг, переможці якого представлятимуть ІФОН на університетських змаганнях.
 Бажаючих пограти в нехитру гру виявилось дуже багато, серед них були, як і професіонали, так і особи, які тримали кулю перший раз у житті. Участь у змаганні взяли студенти 1-4 курсів, які розбилися на пять команд: «Ховайтесь в жито», «Культурологи feat Tema», «Шалені бджілки», «БЕДРИКИ» та «А-Треш». Зазначимо, що в ряди учасників також записалися й викладачі Інституту, зокрема Віталій Хромець та Геннадій Цеолковський, які представляли команду «Ховайтесь в жито». Кожна команда грала на повну силу, але не тільки заради перемоги, а й для розваги, адже, як ми всі знаємо, важлива не перемога, а участь. Тож змагання пройшло весело та адекватно.
У кінці вечора учасники отримали на руки роздруківки, які показували скільки в кого балів та чия команда перемогла. На перевірку результатів витратився деякий час, але урочиста частина наступила дуже швидко. Усім, хто приймав участь у цьому дійстві, були видані грамоти, а команду-переможець, а це -  «Культурологи feat Тema» з загальним результатом 596 балів, учасникам якої, а зокрема Тимофєєву Віталію, Наустінову Вадиму, Костючику 
Віталію, Селіванову Павлу, видали спеціальні кубки. Варто відмітити, що найбільшу кількість балів своїй команді приніс Наустінов Вадим - 179 балів. Уже скоро «Культурологи feat Тema» представлять Інститут філософської освіти та науки на загальноуніверситецьких змаганнях із боулінгу.
 Віце-чемпіонами стали викладачі з результатом 426 балів. В цілому, Чемпіонат із боулінгу пройшов швидко та весело й закінчився посмішками на загальній фотокартці. Настрій не зіпсували навіть постаждавчі нігті, які дівчата-учасники пошкодили під час гри.


Текст Елизавета Христенко
Фото Ольга Гончар

































Немає коментарів:

Дописати коментар