вівторок, 1 березня 2011 р.

Запустили сайт СР НПУ ім. М.П. Драгоманова

www.studrada.com
 
Друзі! Раді вітати Вас на сайті Студентської ради НПУ ім. Драгоманова!
На сайті Ви зможете знайти всю інформацію про Студентську раду і про наші проекти. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви можете сконтактувати з нами. Ми завжди раді зворотньому зв’язку, ми відкриті до ідей та пропозицій!
У фокусі сайту Студентської ради НПУ ім. Драгоманова – новини із життя університету, заходи і проекти Студради та інших організацій НПУ, цікаві й корисні події для студентів.
Окремо пояснимо концепцію кожного розділу на сайті:
Новини У цьому розділі ми будемо публікувати анонси студентських подій, репортажі із заходів, що відбулися в університеті, інтерв’ю із найяскравішими студентами НПУ ім. Драгоманова, новини із життя студентських рад усіх інститутів.


StudTV Зараз ми активно працюємо над створенням в нашому університеті повноцінного студентського телебачення. Відтак, відео-сюжети Ви зможете переглянути в цьому розділі.
Фотогалерея Тут Ви побачите всі найцікавіші та найрезонансніші фото із студентських подій.
Розклад занять Часто буває, що студенти забувають розклад своїх занять, і вночі телефонують друзям із питанням “Які завтра пари?!”. Тепер кожен студент НПУ ім. Драгоманова у будь-який час зможе знайти розклад занять своєї групи на нашому сайті!
Науковий центр У рамках нового проекту Студради – “Науковий Інформаційний Центр” – будуть публікуватись анонси подій, які мають відвідувати студенти, що бажають розвиватись. Тут Ви знайдете інформацію про різноманітні тренінги, майстер-класи, дискусії, конференції,школи і т.п.
Друзі Тут розміщенні організації, з якими ми активно і плідно співпрацюємо, а також ті, хто нас завжди підтримує. Звичайно, список постійно збільнуватиметься, адже ми завжди розвиваємось і знаходимо нових партнерів.
Оскільки сайт тільки-но запустили, то інформації та новин поки що замало. Але це справа часу! Сайт буде оновлюватись щодня! Відтак, кожного дня Ви зможете знаходити цікаву інформацію для себе!
Якщо у Вас виникли питання щодо роботи сайту, або Ви маєте пропозиції й хочете долучитись до нашої команди, тоді пишіть на електронну пошту: studrada.dragomanova@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар