неділя, 29 травня 2011 р.

Фоторепортаж із шоу «Танці з викладачами 2011»!

25 травня відбулась найяскравіша подія «драгомановської» весни – шоу «Танці з викладачами 2011». Уже традиційний для нашого університету захід і цього року зібрав чималу кількість людей, що, не дивлячись на страшний дощ та не менш страшну сесію, знайшли час, щоб прийти та повболівати за яскраві танцювальні пари у комбінації “студент-викладач”.

Називаємо імена героїв концерту (перше ім’я – викладач, друге – студент): пара №1 (збірна двох інститутів)Антон Дробович (Інститут філософської освіти та науки) та Катерина Яніогло (Інститут політології та права), пара №2 – Олександр Козинець та Оксана Коваленко (Інститут корекційної педагогіки та психології), пара № 3 – Яніна Бутченко та Станіслав Долгополов (Інститут іноземної філології), пара № 4 – Юлія Крись та Олексій Мороз (Інститут мистецтв).

За умовами конкурсу від пар вимагалося представити два танці. Визначає переможця не тільки журі, а й глядачі шляхом смс-голосування – найкращий танець на свій розсуд, так званий «Приз глядацьких симпатій».

Почалося феєричне дійство з запальної румби від Юлії та Олексія, зазначимо, що їх інститут, а саме Інститут мистецтв, виступав поза конкурсом, адже змагатися аматорам з професіоналами було б не чесно. Але загальна підготовка учасників була досить непоганою, години репетицій з хореографами дались взнаки. Родзинкою всім виступів стала їх певна театралізованість. Пари не просто танцювали, вони показували міні-шоу та міні-історії з великою кількістю учасників та декорацій.


Далі обійдемося лише маленькими коментарями та перейдемо до фото, адже на танці треба дивитися, а не читати про них.

dd

Румба від Юлі та Олексія

sss

Африкансьикй танок від Козинця Оксани

fvfv

Вальс від Антона  Едуардовича та Катерини

ddddcdc

Полька від Яніни та Стаса

2 ТУР

b  nbb

Вальс від Янани та Стаса

dcdcdc

Народний танець від Юлі та Олексія

dcdc

Ча-ча-ча від Одександра та Оксани

dfdfggdg

Індійський танок від Антона та Катерини

dfhdhgh

Ось вони – ГЕРОЇ-СМІЛИВЦІ НАШОГО НПУ!

Зал вибухав оплесками, панувала невимушена позитивна атмосфера. Глядачі навіть почали “кричалки” видумувати: “Хто хоче видовищ -  хай дивиться, як  танцює Дробович!”.  Усі пари виклалися на 100 й більше відсотків, отримали безцінний життєвий досвід та порадували глядачів. Та все ж настав час назвати імена переможці: перше місце – Інститут іноземної філології Бутченко Яніна та Долгополов Стас, друге місце – збірна інститутів Дробович Антон та Катерина Яніогло, а приз глядацьких симпатій отримали Олександр Козинець та Оксана Коваленко.  Такими були Танці з викладачами в 2011 році.  Закликаємо всіх, як студенів так і викладачів, у наступному році долучитися до “танців” та разом створити незабутнє шоу!

fdgfdh

ПЕРЕМОЖЦІ

ФОТО – ІРИНА МОРОЗ

ТЕКСТ – ОЛЬГА ГОНЧАР

Більше фото тут http://vkontakte.ru/album-938678_135772219

Немає коментарів:

Дописати коментар