середа, 12 січня 2011 р.

Друга Всеукраїнська Школа аналітики

Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує активних молодих громадян України взяти участь у «Другій Всеукраїнській Школі аналітики».
Мета школи - покращити навички аналітичної діяльності молодих фахівців-аналітиків. В рамках школи будуть висвітлені теми:
  • «Аналітичні центри»,
  • «Соціологічні дослідження»,
  • «Економічна аналітика»,
  • «Громадська експертиза»,
  • «Регуляторна політика»,
  • «Аналіз політики».
Школа призначена для молодих людей віком 18-30 років, які активно і практично беруть участь в розвитку громадянського суспільства.

При відборі учасників пріоритетними будуть заявки від тих, хто може продемонструвати здатність винести практичну користь від школи на професійному рівні, використовувати отримані знання, навики і контакти. Школа аналітики буде проведена 17-20 лютого 2011 року.
Місце проведення – Чернігівська область. Організатори забезпечують учасників тренінговими матеріалами та харчуванням, а також покривають витрати на проїзд та проживання.
Для участі у конкурсному відборі потрібно заповнити анкету та підготувати аналітичний матеріал з довільної тематики (обсягом 2500-5000 знаків).
Анкета та аналітичний матеріал мають бути надіслані до 7 лютого 2011 року на адресу info@pfirs.org.
Результати відбору будуть повідомлені до 10 лютого 2011 року. Анкету можна завантажити на сайті Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень.
Джерело: www.pfirs.org
за матеріалами  http://studnews.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар