вівторок, 13 вересня 2011 р.

Філософський open-air та вшанування пам’яті «першого українця в Європі». ФОТО


Є в спудеїів Інституту філософської освіти та науки НПУ імені М.П. Драгоманова чудова традиція: кожного року студентський актив везе першокурсників до Музею під відкритим небом в Пирогово для щільнішого знайомства в неформальній обстановці, також з ініціативи Студентскьої ради проходить акція вшанування пам’яті видатного українського науковця, культурного  діяча, публіциста, історика, людини в честь якої було названо Національний педагогічний університет -Михайла Петровича Драгоманова.
10 вересня драгоманівці, які не злякалися погодних умов, зібралися біля центрального корпусу університету, щоб покласти квіти до пам’ятника Михайла Петровича. Зазначимо, що серед присутніх  були старші курси, навіть випускники, для яких цей захід вже далеко не перший, але все ж вони прийшли підтримати традицію та «новоприбулих». Студенти прослухали лекцію про творчу та наукову діяльність М.П. Драгоманова викладача Сергія Сергійовича Русакова після чого відбулося покладання квітів.
Родзинкою заходу стала зустріч студентів із ректором  університету Андрущенком Віктором  Петровичем  та проректором із навчально-методичної роботи – професором Романом Вернидубом,  які оцінили та підтримали ініціативу активістів.
Після акції на всіх чекала незабутня  та багата на враження подорож  до Музею під відкритим небом. До вашої уваги фото звіт із міні-мандрівки.
Текст – Ольга Гончар, Євген Мацьовитий
Фото – Анна Бадюл
Андрущенко В.П. та студенти ІФОНу


Урочисте покладання квітів.
 
Ректор спілкується з спудеями.

Першокурсники ІФОНу.

Випускники та старшокурсники, що прийшли підтримати новоприбулих.

Знайомство в неформальному колі.

Наші нові герої.

Новоприбулий іфонівець.


Родина інституту.

Голова СтудРади ІФОН - Павло Селіванов.

=)

Випускниця-філософиня Марія Котляр.

Немає коментарів:

Дописати коментар