понеділок, 14 листопада 2011 р.

ФОРУМ ДЛЯ ЛІДЕРІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ


19 листопада (субота) 2011р.

В Малій залі Інституту Журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка (м.Київ,вул.Мельникова 36/1, ст. Метро "Лук'янівська"),  в форматі одноденного освітньо-консультаційногозаходу відбудеться другий Всеукраїнський Форум освітніх можливостей “Step4Education” (S4E).


Запрошуємо до участі у Форумі лідерів студентського самоврядування ВНЗ України, членів громадських організацій, профспілок, активу студентства.

Мета форуму: дати учасникам заходу інформацію та інструменти для реалізації додаткових можливостей в сфері їхньої діяльності (підчас Форуму кожен учасник детально ознайомиться з системою періодичних тренінгів та винагород для активної молоді, що будуть проводиться по Україні в 2011 - 2012 роках). 

Завдання форуму: показати достовірну картину про навчання за кордоном, умови вступу, проживання,ознайомити з бакалаврськими, магістерськими, стипендійними програмами, практикою подвійних дипломівта активізувати участь студентів у використанні можливостей академічної мобільності під час навчання врамках Болонського процесу.



Детальна інформація про Форум тут

Немає коментарів:

Дописати коментар