четвер, 9 лютого 2012 р.

Оголошено набір волонтерів до міжнародних археологічних молодіжних таборів


Російське географічне товариство за підтримки Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту протягом червня – серпня 2012 року на території Російської Федерації проводять два міжнародні археологічні молодіжні табори у Красноярському краї та Республіці Тува. Метою таборів є вивчення археологічних знахідок, створення міжнародних науково-дослідних майданчиків для додаткового навчання, проходження професійної практики і спілкування молоді з різних країн, що мають схожі інтереси в галузі історії, археології, географії, а також інших наукових дисциплін.
Експедиція відбувається з метою повноцінного вивчення археологічних пам'яток, а також комплексного дослідження регіонів розкопок.
За підсумками роботи в таборі учасникам буде видано комплект документів про проходження польового практичного курсу та участі в роботі експедиції.
Волонтерський корпус експедиції в 2012 році складуть студенти з Росії, України, Білорусі, Казахстану, США, Великобританії, Німеччини, Франції, Швейцарії та інших країн.

Участь у проекті відбувається на конкурсних засадах. Для участі необхідно заповнити анкету.
Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування відібраних учасників. Тривалість табору - 1 місяць.
Після проходження відбору учасникам необхідно в триденний термін надати копії паспорта, ідентифікаційного номеру, страхового медичного поліса і копію сертифіката про щеплення від енцефаліту.
Терміни:
І Зміна – Красноярський край – 1.06 -1.07.2012. Кінцевий термін подачі заявки - 20 лютого 2012 року.
ІІ Зміна – Республіка Тува – 1.07 – 1.08 2013. Кінцевий термін подачі заявки - 20 березня 2012 року.
ІІІ Зміна – Красноярський край – 1.08 -31.08.2012. Кінцевий термін подачі заявки - 20 квітня 2012 року.

Списки осіб, що пройшли конкурсний відбір для участі в червневій зміні, буде оголошено до 25 лютого 2012 р., липневої - до 25 березня 2012 р., серпневої - до 25 квітня 2012 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар