пʼятниця, 10 червня 2011 р.

Київська Студентська Республіка’11

Київська Студентська Республіка’11
Крок до розвитку міста
Теми КСР’11: топ-5 міст світу, Євро-2012, освіта

24-26 червня в Парку ДружбиНародів (біляМосковського Мосту) в м.Києві відбудеться найбільший молодіжний захід рокуКиївського регіону – Київський етап Міжнародної Програми „СтудентськаРеспубліка” „Входження України в топ-20 держав світу”.

Організаторами Київського Мульти-Фестивалю виступають:
ВМГО „Студентська Республіка”, КМО ВМГО „Молоді регіони”, Головнеуправління у справах сім’ї та молоді КМДА.

На цей рік передбачається ціла низкаінновацій підготовлених організаційним комітетом (голова організаційногокомітету Філіпов Володимир Вікторович, випускник Студентської Республіки,начальник Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА, голова КМО ВМГО„Молоді Регіони”, заступник голови ВМГО „Молоді Регіони”):
-перші15 зареєстрованих учасників від університету приймають участь безсплати оргвнеску (для цього треба правильно оформити заявку, чит.нижче);
-закриттяСтудреспубліки – на Майдані Незалежності. Саме там відбудеться фінальнийконцерт, інавгурація нового Студентського Мера м.Києва;
-переможець– студентський мер стає радником голови КМДА Попова О. іприймає участь в розробці рішень КМДА що стосуються молодіжної політики;
-запідсумками Студреспубліки буде підготовлений детальний лист пропозицій порозвитку м.Києва в напрямах: молодіжне життя, Євро-2012, освітня такультурна політика, тощо (реалізацією та впровадженням пропозицій займетьсяКиївське Представництво ВМГО „Студентська Республіка” разом з давнімипартнерами).

Колись Студреспубліка починалася саме з руху київських однодумців. Цьогороку оргкомітет представлений в тому числі тими людьми, що колись були призаснування найбільшого молодіжногопроекту України, тому висловлюємо щиру подяку одному з батьків-засновниківРуху Назаренко Богдану Станіславовичу за його енергію та досвід, що він вкладаєв підготовку заходу.

Для участі в заході треба зареєструвати команду у Валерія Бацули. Заявку таумови можна отримати за адресами та телефонами: [mailto:valeco@ukr.net|valeco@ukr.net],[mailto:sergard@ukr.net|sergard@ukr.net],0633787728 (Тетяна Хмарук). Такожтреба зареєструвати учасників-членів команди на участь в окремих заходахМульти-Фестивалю – „Мафія”, „Перша Леді”, тощо. Також обов’язкова електронна реєстрація на сайті Студреспубліки на ст. http://www.studrespublika.com/summer/ssr/index.php для правильного розрахунку учасників

Захід буде проходити в форматі наметовогомістечка – отже варто брати з собою палатки. Також буде сервіс дешевоїоренди палаток. Оргвнесок для учасників заходу складе 100 грн. (хоча перші 15людей від ВНЗ звільняються від сплати оргвнеску; для цього треба звернутись до контактнихлюдей, отримати заявку на ім’я голови оргкомітету Філіпова В.В. (або скачати їїз сайту Студреспубліки), підписати її у відповідальної особи в Університеті).

Якщо в тебе закипає кров у жилах,якщо ти повен енергії та драйву, якщо ти знаєш, що студентство - найкращий період життя, тоСТУДРЕСПУБЛІКА САМЕ ДЛЯ ТЕБЕ! 72 год шаленого студентського відпочинку,розваги, спорт, вечірки, нові знайомства, а для когось навіть справжнє кохання.

«Студентська республіка-2011» -це особлива країна. Тут свої закони,правила, спосіб відпочинку та навіть власна валюта. Тут свій мер, свої депутатимагістрату та конституція. Київський етап «Студентської республіки-2011» збираєкреативних та творчих студентів і молодь Києва навколо однієї великої події -організаційно-діяльністної гри (ОДГ). І все це відбудеться на Дніпрі, в паркуДружби народів.

На день молоді всі студенти Києва мають можливість опинитись в іншійкраїні, там, де вони самі диктують собіправила і закони, беруть на себе відповідальність за вчинки та прийнятірішення, отримують масу задоволення від визнання та розпач від невдач… Алеце гра! І метою заходу є дати можливість здобути досвід у грі, щоб неповторювати помилок у реальному житті. Гра супроводжується проведеннямсуб-фестивалів, протягом яких відбуваються змагання між студентами:
- конкурс краси "Першаледі"
- турніри з ігор:"Мафія", "Квест", "Дебати"
- Кубок КВК Студреспубліки Києва
- Спортивні змагання (футбол,волейбол, канат, канатна доріжка, байдарки та ін.)
- Інтелектуальні ігри
- Конкурс флеш-мобів
- open air “Нічна Туса”
- змагання з пляжних видів спорту
- фестиваль аматорського відео
- фото-конкурс.
Результатом гри будуть вибориСтудентського мера та депутатів Студентського магістрату м.Києва. Переможці регіональних етапів їдуть нафінальну частину мульти-фесту до Криму, на море!!!
Крім цього, переможцісуб-фестивалів отримають цінні призи, а всі учасники зможуть поспілкуватись іззапрошеними представниками влади та зірками шоу-бізнесу.

В рамках підготовки заходу була проведена Студреспубліка Pre-Party в клубі Форсаж, розсілана інформація по електронним розсилкам, булопроведено ряд зустрічей з студентським активом міста Києва, тощо.

Реєстрація учасників заходу в Парку Дружби Народів почнеться з 9.00 24червня. Роз’їзд буде до 12.00 27 червня (включаючи прибирання території).

Контакти для реєстрації команд та учасників:
[mailto:valeco@ukr.net|valeco@ukr.net] (ВалерійБацула)
0633787728 (Тетяна Хмарук)

Посилання:
http://www.studrespublika.com/summer/ssr/index.php - електронна реєстрація учасників
club9823227- група вконакті Київської студреспубліки
Студентська Республіка - Київ- Захід вконтакті з картою місця

Додатки:
Заявка на реєстрацію команди від ВНЗ (заповнюється університетом)
Основний Закон Київської Студреспубліки
Лист підтримки від Міністерства (для пришвидшення вирішення питань з керівництвом Університетів)

З повагою,
Директор Київського Представництва ВМГО „Студентська Республіка”
Сергій Баркар
БЛОГ http://blogs.korrespondent.net/users/blog/sergijbarkar
http://www.formspring.me/sergard
http://www.facebook.com/sergij.barkar
id7503660
skype: sergij.barkar
my gang - http://studrespublika.com
Also NGO: http://riabokon.comclub6815099
Проектна Рада м.Києва - http://www.facebook.com/home.php?sk=group_217002194999324
Кращий Студент Києва - http://twitter.com/krstud
- [mailto:sergard@ukr.net|sergard@ukr.net]
0638359707

Немає коментарів:

Дописати коментар