середа, 7 вересня 2011 р.

Стежками сучасного мистецтва

4го вересня студенти 1го та 2го курсів культурології під супроводом викладача кафедри культурології Русакова Сергія Сергійовича відвідали виставку «Незалежні. Independence», яка представлена  в Національному культурно-мистецькому комплексі «Мистецький Арсенал». Студенти мали можливість ознайомитися з сучасним українським мистецтвом та подивитися роботи видатних митців України, що творили протягом двадцяти років незалежної України. Після відвідування виставки кожен отримав ясне уявлення про сучасне українське мистецтво.

По дорозі до «Мистецького Арсеналу» студенти зайшли до виставки «Лімфодренаж», яка проходить у межах проекту «Незалежні» .
У виставці «Лімфодренаж» художники провели аналогію між підвалом  Малої галереї та пещерами Лаври, що знаходятьсмя поруч. Поєднання потворного, завоожуючого, моторошного у темномі підвалі вразить кожного відвідувача.
На завершення прогулянки студенти відправилися на Співоче поле, яке знаходилося неподалік, і насолодилися квітковими композиціями та провели гарно час у компанії друзів, а першокурсники ближче познайомилися одне з одним та із старшокурсниками.




Текст та фото - Анна Бадюл

Немає коментарів:

Дописати коментар