понеділок, 6 лютого 2012 р.

07. 02. 12:30 АФРИКА! Зустріч із письменником Максом Кідруком

Що? Зустріч із письменником та мандрівником Максимом Кідруком.
Де? Тургенівська 8/14, Гуманітарний корпус НПУ імені М.П. Драгоманова, ауд. 3.4 (3 поверх)
Коли? 7 лютого, початок о 12:30

Навіщо? Відомий український письменник - Макс Кідрук щойно повернувся із двохмісячної подорожі Африкою, і хоче поділитися з нами усіма подробицями неймовірної мандрівки.

Розповісти про обнімашки з гепардами, про те, як спати у палатці поміж слонів, що робити, коли носорогу не сподобалась твоя машина, чи можна втекти від гепарда, яка найнебезпечніша тварина у Африці (це не лев, не носоріг, і не буйвол) та інше.


Також у програмі автограф та фотосесія з письменником.

Максим Кідрук — український письменник, професійний мандрівник, за освітою інженер-енергетик. Народився в Ріному. Вчився в Королівському технологічному інституті (Стокгольм). Мандрував Фінляндією, Норвегією, Італією, Францією, Південною Америкою (Еквадор, Перу, Чилі) Бразилією, Близьким Сходом (Ліван, Сирія, Йорданія та Єгипет). Перший українець на острові Пасха. Автор 8ми художніх та 4рьох технічних книжок.

На зустрічі усі бажаючі зможуть долучитися до збору коштів на лікування Володимира Росенка, який хворий на АПЛАСТИЧНУ АНЕМІЯ важкого ступеня (хвороба вражає кістковий мозок, внаслідок чого не виробляються клітини крові).



Місцезнаходження:
Початок:
Завтра о 12:30

Немає коментарів:

Дописати коментар