понеділок, 6 червня 2011 р.

ІІ Міжнародна наукова культурологічна конференція «Наука про культуру: "Культурологія, культурознавство, культурфілософія vs Cultural Studies, Culturology, Humanities"»

28-30 жовтня 2011 рокуу рамках IVМіжнародного наукового форуму «Простір гуманітарної комунікації» відбудеться ІІ Міжнародна наукова культурологічна конференція «Наука про культуру: "Культурологія, культурознавство, культурфілософія  vs Cultural Studies, Culturology, Humanities"»
Конеренцію організовує та проводить: Кафедра культурології Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Українська асоціація культурологів, Науково-освітня культурологічна спілка Росії, Інститут культурології академії мистецтв України.
Головна мета конференції полягає у спробі створити простір для дискусійного обговорення реальної багатоманітності методологічних підходів до розуміння  предметних засад культурологічної науки  в рамках парадигматики «Схід—Захід—Росія—Україна». Знання загальних та відмінних особливостей різних дискурсів культурологічної методології, що склалися історично, є механізмом професійної ідентифікації сучасного культуролога.
До участі запрошуються спеціалісти з культурології, а також дослідники, що працюють в інших гуманітарних сферах: філософії, філософії культури, соціології, соціології культури, етики та естетики, релігієзнавства, мистецтвознавства, філології, етнології та етнографії, соціальної та культурної антропології і т. д.
 ПРИЙОМ ТЕЗ ПРОДОВЖЕНО ДО 30 ЧЕРВНЯ!
Завантажити інформаційні лист.
Анкета. Завантажити.

Немає коментарів:

Дописати коментар