четвер, 22 грудня 2011 р.

КОНКУРС «ДОТИКОМ ПЕРА»


Університетська газета «Педагогічні кадри» і ректорат оголошує конкурс «Дотиком пера» на кращу авторську роботу, що буде опублікована в газеті. За підсумками конкурсу переможці будуть нагороджені трьома преміями: 1-е місце – 1 000 грн., 2-е – 800 грн., 3-е – 500 грн.
Хто може взяти участь? Студенти та аспіранти НПУ імені М.П. Драгоманова
Що для цього зробити? Створити авторську роботу (стаття, репортаж, наукова розвідка, фотографія тощо) та подати в редакцію газети «Педагогічні кадри». Зверніть увагу, що в конкурсі беруть участь лише роботи, що будуть опубліковані в газеті, тому подана робота має відповідати концепції видання.

Хто оцінює роботи? Оцінює подані роботи журі, до складу якого входять: Волинка Григорій – проректор з наукової роботи НПУ імені М.П. Драгоманова, голова журі; Давидюк Микола – студентський ректор; Кух Людмила  – начальник прес-служби, поетеса; Погребенник Володимир – завідуючий кафедрою української літератури НПУ імені М.П. Драгоманова, професор; Русаков Сергій – редактор газети «Педагогічні кадри», відповідальний секретар конкурсу; Савченко Ірина – директор Центру культури і мистецтв НПУ імені М.П. Драгоманова.
Коли будуть оголошені результати? Наприкінці навчального року журі переглядає всі випуски газети «Педагогічні кадри» і оголошує результати.
Є ще запитання? Роботи на конкурс та запитання ви можете надсилати на електронну скриньку  gazeta@npu.edu.ua. Детальніше з положенням конкурсу ви можете ознайомитись на сайті www.npu.edu.ua у розділі «Педагогічні кадри».

Немає коментарів:

Дописати коментар