субота, 15 січня 2011 р.

Соціологічна конференція «Якубінська наукова сесія» (7.04, Харків) Соціологічна конференція «Якубінська наукова сесія» (7.04, Харків)

7 квітня відбудеться VIII Міжнародна науково-практична конференція Харківського відділення Соціологічної асоціації України і соціологічного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Мета конференції – обговорення результатів емпіричних досліджень останніх років, здійснених в Україні та на пострадянському просторі.


Надіслати заявку на участь у конференції та текст доповіді можливо до 10 лютого 2011 року на електронні адреси: nick@univer.kharkov.uasokur@univer.kharkov.ua, procenko@sociology.kharkov.ua
За умов позитивної рецензії представлені матеріали конференції будуть надруковані у черговому номері Вісника Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна з соціології (вимоги до публікацій додаються).
У разі включення Вашої статті до збірника Вам необхідно буде сплатити за її публікацію (25 грн. за сторінку тексту). Для учасників конференції встановлено оргвнесок – 150 грн.
Форма заявки, вимоги до статей наведені тут.
Джерело: site.kharkov.ua
 
за матеріалами  http://studnews.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар