середа, 12 січня 2011 р.

Про життя блогу в зимовий період


 В ІФОН-і вирує сесія – час пустих коридорів і переповнених бібліотек. На період «затишшя», місяця січня,  було вирішено викладати на блог інфу про молодіжні тусовки (школи, клуби, конференці), семінари та тренінги, гранти і стипендії, усе цікаве, що проходитиме і в чому можна взяти участь.

Ми будемо публікувати інформацію, що стосується саме культурології, філософії, психології тощо... Але, якщо у вас є час та бажання написати щось для нас (не дивлячись на зайнятість по причині – сесія ), - вперед!
Нехай усі вас прочитають і почують.

На даний момент іде активна підготовка до видання в лютому (після канікул) ДРУКОВАНОГО «ГЛОБУСУ». Журнал буде чорно-білим, 12 сторінок, можливо, виходитиме два рази в місяць. Літредактор буде, а це означає, що помилок - не буде. Вибачаємось на перед за помилки на блозі. Професійну верстку обіцяли. Тепер все залежить від того, коли автори здадуть матеріал, як швидко це все відредагується, як складеться з часом у верстальщика і дизайнера, коли це все надрукується… і т.д. Роботи багато… Намагатимемось встигнути.
Надіємось, що все буде добре.

Після сесії ІФОН їде відпочивати в Яремчу – кататися на лижах та відмокати після сесії в бані.

І найголовніше! Прямо зараз СР ІФОН-у активно мізгує над організацією ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВНОЇ ЛЮДИНИ ІНСТИТУТУ (18 січня йому виповниться 60 років), якщо хтось має ідеї – говоріть =)

Наче всі новини останніх днів.

З початком сесії та поверенням до Інституту філософської освіти та науки, вас іфонівці)

Я. Ольга Гончар. І блог ІФОН-у.

Немає коментарів:

Дописати коментар