середа, 9 березня 2011 р.


Зі святом 8 березня!

Любі жінки, милі дівчата!
Коли Бог створив жінку, то зачаровано завмер, щоб помилуватися своїм творінням…
Жінка – найпрекрасніше створіння, ніжна й тендітна, мов весняна квітка; жадана і вірна подруга, дорога і рідна дружина, мати, бабусенька, берегиня роду, муза митця, лагідна й поступлива…
Заради жінки, в ім’я жінки,з ім’ям жінки, у цьому світі, під цим небом, вершаться і героїчні подвиги та щоденні справи, і найбільші злочини та глобальні зради...
Час здатен змінювати все!
Сучасне суспільство вже призабуло часи скіфських амазонок, матріархальних звичаїв, призабуло часи креолінів, плахт, червоних хустин товариша Жучка і гламуру нових буржуа, призабуло часи «жінок з веслом» і Паш Ангеліних, жінок-космонавтів і укладачів колій у помаранчевих «жильотиках».
Сучасне суспільство так фантастично швидко змінюється, так швидко змінює пріоритети, що нівелюється не тільки уявлення про жінку, а втрачається сама жінка з жіночими рисами та відповідним призначенням – бути матір'ю–берегинею. Фемінізм переміг! Жінка – рівня чоловіку!
УРА! Тож підвищуйте пенсійний вік, запускайте до шахт, вручайте кайло у руки, боріться з нами за свою чоловічу мужність, шановні чоловіки – керівники!
А жінка буде залишатися жінкою, такою її створив Бог!

Всього Вам самого найкращого і найпрекраснішого у житті!
Надії! Віри! Кохання!

Марія РОЗПУТНА

Немає коментарів:

Дописати коментар