неділя, 10 квітня 2011 р.

МІСТЕР НПУ: ВПЕРШЕ, НАЖИВО, ПО-ЧОЛОВІЧНОМУ

Зовсім нещодавно ректор університету академік В.П. Андрущенко на зборах сказав, що є студенти, які не знають про діяльність Студентської Ради і потрібно провести роботу в даному напрямку. Думаю, що «Містер НПУ» не лише показав, що в Драгоманова присутнє студентське самоврядування, але й його високий рівень.  «Містер НПУ» доводить те, що можна провести чудовий захід на високому рівні якщо цього дуже закортіти, витратити свій час, організаторські здібності і бажання реалізувати свою ідею!
Мені складно сказати чи бачила актова зала гуманітарного корпусу такої великої кількості глядачів раніше. І, головне, студенти самостійно прийшли на захід. Серед глядачів можна було побачити як першокурсників так і багатьох випускників – сьогоднішніх аспірантів та викладачів. Це показує передачу традицій і досвіду.

Дуже цікавою виявилась концепція конкурсу. Стиль мафії учасниками було втілено на 99,99%: одяг, атмосфера, поведінка. Родзинкою «Містера» стала жива музика, яка звучала під час більшої частини виступів. Тому захід став не лише конкурсом, а й справжнім концертом. Атмосфера в залі панувала доброзичлива і студентство щиро вболівала за своїх «донів» (так ведучі називали конкурсантів). Інколи, було чутно коментарі щодо виступів інших конкурсантів, відбувалось обговорення щодо якості виступів.

Ярослав Целуйко, конкурсант від ІФОНу гідно представив як себе так і весь Інститут! Граційність, справжня непідроблена краса (як зовнішня, так і внутрішня), вміння боротись до останнього,  відданість друзям і близьким.  У залі знаходилась матір Ярослава, яка весь конкурс пишалась своїм сином. Вона посміхалась і переживала, раділа і підтримувала його. Ми пишаємось, що Ярослав представляв ІФОН і тим, що він є першим «Містером» нашого Інституту. Переконаний, що справжній «Містер» нашого університету має бути саме справжнім і щирим! І, головне, випромінювати чоловічність! Таким і є Ярослав Целуйко.


         
 
текст - Сергій РУСАКОВ
фото - Ірина Мороз

1 коментар: