пʼятниця, 1 квітня 2011 р.

ЛЮДИНА-СИМВОЛ ІФОНу


Сьогодні, 1 квітня, День народження студента ІФОНу Віталія Тимофеєва. І це не жарт…
Віталій  – людина в ІФОНі популярна. Звичайно, він більше відомий як «Тєма» чи «Супермен», але його знають студенти від 1-го до 5-го курсів.
           
Секрет його популярності для мене залишається невідомим. Хоча ми знайомі з ним уже 16 років: один клас, одна парта. Та доля розпорядилась так, що він після закінчення школи здобував освіту в інших навчальних закладах, а я одразу подався в Драгоманова. Та все ж потім мені вдалось його переконати отримати третю освіту саме в ІФОНі. Сподіваюсь, що він не шкодує тому рішенню і воно стало важливим для його життя.
 За чотири роки навчання в ІФОНі він став символом Інституту. Акція «Тєма мріє про Львів» і участь у всіх шведінгах ІФОНу це підтверджує. Його бажають бачити в колі спілкування, запрошують в гості.
            При цьому всьому, він людина з непростим характером. Як і кожного його можна легко образити і зробити боляче. Кожен з нас цього боїться, а в нього на це серйозна алергія.



            Він буває мовчазним. Інколи від нього складно добитись якихось слів, бо не в словах важливість, а у вчинках. Але коли він говорить, то всі уважно слухають. Знають, що це буде якийсь шедевр. Він має гарне почуття гумору, любить доводити свою позицію. Інколи, коли він починає щось розказувати, то його вже не спинити.
Віталій цінує давніх давніх друзів, радіє новим друзям і сміливо дивиться у майбутнє!
Пишаюсь тим, що в цьому році він закінчує бакалаврат Драгомановського університету з гарними показниками. Будемо відвертими: в нього були проблеми з навчанням. Але саме він і показує нам приклад того, що людина здатна змінюватись і досягати поставлених задач, долати перешкоди – справжні і штучні.
            Вітаю тебе, друже, з Днем народження!

Сергій РУСАКОВ

2 коментарі:

  1. спасибо большое.
    очень приятно :)

    ВідповістиВидалити
  2. Тєма - суперчемпіон!
    Сексі мен і супермен!
    Він - символіка ІФОН
    Як у Лондоні Біг Бен)
    Є.В.

    ВідповістиВидалити