вівторок, 17 травня 2011 р.

Стань студентом Інституту релігійних наук - взнай переваги європейської освіти!



До вашої уваги інформація щодо можливості вступу та навчання в Інституті релігійних наук св.Томи Аквінського в Києві.

ХТО?
Тут навчаються як віруючі різних конфесій (Інститут як осередок діалогу та порозуміння між католиками, православними, мусульманами, протестантами), так і ті, хто шукає Бога або просто хоче поглибити свої знання в галузі релігії, філософії, іноземних мов тощо. В Інституті багато цікавих студентів різного віку, там зібрано прекрасних викладачів з кращих навчальних закладів України (Могилянка, Шевченка, Каразіна) та світу (Польща, США, Канада, Італія тощо).

ЩО?
Є величезна бібліотека, інтернет-клас, каплиця, сад, студентська кав"ярня. Досить часто відбуваються цікаві заходи (конференції, семінари, тренінги, вистави тощо). Працює багато гуртків, які організовують самі ж студенти (хор, театр, танці тощо). Є можливості проявити свої лідерські якості, розвинути таланти, спробувати себе в якості волонтера (наприклад, під патронатом Інституту є фастівський Дім св.Мартина для дітей - соціальних сиріт).


ДЕ?
Прекрасний будинок Інституту розташований в центрі міста, в 10 хвилинах від м.Лук"янівська (вул.Якіра, 13), тож добиратись на навчання дуже зручно з будь-якої точки Києва.

ЧОМУ?
Інститут увібрав у себе академічний досвід європейських університетів, тож це прекрасна нагода порівняти "постсовєцьку" освіту, яку пропонують в більшості вузів України, з перевагами та особливостями справжньої європейської освіти.
Навчання дуже доступне. Ідеально як грунтовна друга вища освіта (вікових обмежень фактично немає). Існує багато можливостей продовжити навчання за кордоном в вузах-партнерах Інституту (наприклад, Польща, Італія).
Панує атмосфера свободи, поваги до особистості кожного і християнської любові.

Більш детальна інформація про умови вступу в Інститут в прікріплених файлах.
Ми будемо вдячні, якщо ви зможете надіслати цю інформацію також своїм друзям і знайомим, кому вона могла б бути цікавою.
Сайт Інституту релігійних наук св.Томи Аквінського в Києві
http://it.dominic.ua/
Група Інституту в фейсбуці
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001975630443#!/group.php?gid=111692375558146
Розсилка новин Інституту щодо подій в ньому та в релігійному світі
http://groups.google.com/group/insthomas

Побачити, як виглядає академічне життя Інституту, можна переглянувши такі відеозаписи:
Лекція з космології (О.Філоненко)
http://www.ex.ua/view/1114946
Діалог католиків і православних "Біблійні обгрунтування спадкоємності Петра" за участю провідних експертів-теологів (Ю.Чорноморець, В.Бурега)
http://www.ex.ua/view/1153559

Немає коментарів:

Дописати коментар