середа, 11 травня 2011 р.

Чорнобиль - студенти мають пам’ятати


28 квітня 2011 року в актовому залі Гуманітарного корпусу пройшло вшанування памяті героїв ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.
Ми дяку ємо людям, що виходили у цей день на сцену та не жалкували ані крихти свого таланту, мистецтвом, вшанували подвиг рятівників. А саме: лауреату всеукраїнсь ких та міжнарод них конкурсів артистів естради Антоніні Овчаренко, члену Нацональної спілки письменників Украни Миколі Грабовському, Народному вокальному ансамблю "Купава" та студентам Інституту філософської освіти і науки Марії Кукобі та Ярославу Целуйко.
Окрема подяка члену Всеукраїнської асоціації "Афганці Чорнобиля" Вячеславу Івановичу Кукобі за ініціативу проведення подібних заходів на базі нашого Інституту.
Важко згадувати подібні гіркі дати і події…дивлячись у вікно я бачу весну, я бачу життя, я бачу те, що рятувальники бачили, озираючись, але треба було іти вперед, щоб ми могли сьогодні насолоджуватися життям. І нам треба іти вперед, вперед і вперед... озираючись. Аби не забувати звідки прийшли.


Павло Селіванов
Голова СР ІФОН

Немає коментарів:

Дописати коментар