середу, 24 квітня 2013 р.

∞ років Інституту філософської освіти і науки


А чи задумувались Ви коли-небудь, скільки вісімок Вас оточує? 8 Березня – Міжнародний жіночий день. 8-ий місяць року – серпень. 8-ий знак зодіаку – скорпіон. У Сонячній системі 8 планет. В октеті – 8 людей. Можливо хтось їздить на маршрутному таксі № 8. А хтось проїжджає 8-ий поверх або ж взагалі живе на ньому. А може комусь до душі 8-бітна музика. Читаючи книгу, не можна оминути 8 сторінку. І таких прикладів просто безліч! А тепер у житті кожного студента Інституту філософської освіти і науки стало на одну 8-ку більше. Адже 11 квітня ми відсвяткували свій 8-ий День народження!
Кожен концерт ІФОНу – це вже як маленьке свято. А концерт приурочений до дня народження Інституту заздалегідь мав стати чимось особливим. Крім того, в нашому навчальному підрозділі  є власна «фішка», що вже скоро стане традицією, - кожного концерту на сцені дарують свої виступи творчі тандеми викладачів та студентів. Так сталося і в цей раз - і отримали ми «Танці з викладачами».
Директор ІФОНу, доктор історичних наук, професор Іван Іванович Дробот, постійно каже, що студенти нашого Інституту надзвичайно талановиті та креативні. Але він ніколи нічого подібного не казав на користь викладачів. А даремно!
Кандидат історичних наук, старший викладач. Малежик Дмитро у парі зі студенткою ІІ курсу спеціальності «Культурологія» Зубенко Тетяною подарували глядачам надзвичайно ніжний танець. Дмитро Іванович кружляв Таню на сцені, неначе квітку.

Дуже неординарною виявилася пара викладачки кафедри культурології Василенко Вікторії та студента V курсу спеціальності «Культурологія» Селіванова Павла. Такої пародії на індійські танці годі й шукати!

Надзвичайно романтичний номер подарували помічник проректора з наукової роботи, аспірант Ваксютенко Павло ( і студентка І курсу спеціальності «Культурологія» Пятковська Юлія. Таке звабливе танго з дівчиною-мрією– те, що треба для весняного настрою.

По праву найоригінальнішим викладачем можна вважати доктора культурології , професора Євгенію Більченко. Цей статус вона підтримала у творчому тандемі зі студенткою V курсу спеціальності «Культурологія» Ляшенко Наталією. Свій танок Євгенія Віталіївна доповнила власним віршем «Одиночество».

І останніми свій виступ подарували головний редактор газети «Педагогічні кадри», викладач кафедри культурології Русаков Сергій та студентка Інституту української філології імені Андрія Малишка Хомич Тетяна. Це був не просто танок, а справжня театральна постановка комічного характеру – історія знайомства хлопця та дівчини.

Якщо повертатися до традицій, то такою вже стає відкриття заходів нашим ІФОНівським гуртом «Конкорд». Окрім танцювальних номерів варто відзначити увагою виступи команд КВК, співочий дует викладача кафедри логопедії Інституту корекційної педагогіки та психології Олександра Козинця і Тетяни Хомич та пісенні подарунки студенток ІФОНу Азаркіної Ольги та Зінов’євої Ірини.
До Дня народження Інституту філософської освіти і науки також було проведено фінал конкурсу «Кращий студент 2013». За результатами голосування перемогу здобув студент V курсу спеціальності «Культурологія»  Наустінов Вадим.

Знаєте, в Китаї число 8 вважається щасливим, а в перевернутому вигляді вісімка нагадує знак безкінечності. А це додає ще більшої впевненості про насичене, яскраве, неодноманітне і неординарне майбутнє нашого ІФОНу.

Сокуренко Альона,
студентка ІІ курсу спеціальності «Культурологія»

Немає коментарів:

Дописати коментар