понеділок, 5 грудня 2011 р.

ІФОН на загально університетському «Дебюті Першокурсника 2011».

1 грудня в актовій залу гуманітарного корпусу відбувся загальноуніверситетський «Дебют Першокурсника 2011». Це стало шоу під номером один цією зимою і шоу номер один за довгий час за кількістю учасників, емоцій і тривалістю концерту. Під час концерту відбулось єднання студентського колективу, яке надовго залишиться в пам’яті кожного присутнього, а особливо господарів свята – першокурсників.


Вперше за тривалий час в університеті відбувся 4,5 годинний концерт, який ні на жодну мить не залишав байдужими його учасників і глядачів. Шквал емоцій, плеяда талановитих студентів, фонтан жартів, співи, танці, театральні мініатюри. Всім цим дивували першокурсники під час свого дебюту на сцені Драгомановського університету. Подивитись виступи і повболівати за рідні інститути прийшла настільки велика кількість учасників, що деяким глядачам довелось стояти. Та залишити зал ніхто не міг і не хотів. Уже за півгодини до початку в залі панувала атмосфера студентського свята, а таке проґавити драгомановці не захотіли.
Вразила і кількість учасників «Дебюту першокурсника». Відверто кажучи, зібрати всі навчальні підрозділі в один концерт чи свято є складним завданням. Навчання в різні зміни, в різних корпусах не сприяє цьому. Але організаторам «Дебюту Першокурсника», а саме Ользі Депутат це вдалось. 13 інститутів представили себе і свою студентську потужність. Участь в конкурсі-огляді взяли участь наступні інститути: історичної освіти, мистецтв, політології і права, фізико-математичний, української філології, іноземної філології, філософської освіти і науки, гуманітарно-технічної освіти, корекційної педагогіки і психології, соціальна робота і управління, розвитку дитини, педагогіки і психології, соціології психології і управління
Кожен інститут намагався представити якомога більшу кількість талантів і це їм вдалось. Визначило переможців журі, яке уважно і відповідально поставилось до свого завдання.
Приз «Глядацькі симпатії» після довготривалих оплесків отримав Інститут політології і права. Саме за них найбільше вболівали глядачі. Кількість вболівальників була великою і за інші інститути – історичної освіти, соціології, психології і управління, фізико-математичний. У залі майоріли і плакати, під час концертної програми придумували нові «кричалки» за улюблені групи
Третє місце в огляді-конкурсі «Дебют Першокурсника» посів Інститут мистецтв. Змагатись зі студентами цього навчального підрозділу завжди складно, адже туди поступають лауреати і переможці різноманітних творчих конкурсів. Під час свого виступу студенти представили різні види і жанри мистецтва – танці, спів, циркове і акробатичне мистецтво, КВК. Різноспрямованість і майстерність номерів одразу ж сподобалась як журі так і глядачам, які активно підтримували студентів аплодисментами. Закінчували дебютувати номером, який залишиться у пам’яті надовго – виконанням  народного танку під сучасну музику. І хоч вони посіли третє місце, та за кількістю балів вони не набагато відстали від «срібла».
Друге місце отримали першокурсники з Інституту гуманітарно-технічої освіти. Їх виступ став одним з найяскравішим – вдалі костюми, добірні жарти, харизматичні актори-студенти. Родзинкою виступу став ведучий, який оголошував номера нестандартно складеними віршами.
Перше місце в загальноуніверситетському «Дебюті Першокурсника 2011» отримав Інститут корекційної педагогіки і психології. Це була безперечна перемога, адже глядачі аплодували стоячи вже під час самого виступу. Студенти змогли представити свою спеціальність, талант і, головне, частинку душі. Переможці показали те якими насправді мають бути люди – добрими, щирими і толерантними одне з одним.
Вітаємо всіх переможців конкурсу! Вітаємо всіх учасників!
Глядачі дякують Вам за справжнє студентське свято, яке ви подарували в цей день! Стіни нашого університету скучили за таким запалом і емоціями. Сподіваємось, що ви зможете передати всю цю атмосферу і студентський драйв у навчальні аудиторії університету.
Інформаційним партнером «Дебюту Першокурсника» виступила університетська багатотиражка «Педагогічні кадри», у найближчому номері якої можна буде побачити фоторепортаж з події.

Сергій РУСАКОВ
Фото Ольги ГОНЧАР








Немає коментарів:

Дописати коментар