середа, 21 грудня 2011 р.

НОВОРІЧНИЙ БАЛ-МАСКАРАД

23 грудня о 18 год. в актовій залі гуманітарного корпусу відбудеться традиційний «Бал-маскарад» Інституту філософської освіти і науки.
Інститут філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова має ряд цікавих традицій, які згуртовують довкола себе молодіжну спільноту вишу. Серед таких заходів слід назвати «Тиждень мистецтв», який відбувся зовсім нещодавно, «Фестиваль релігійного мистецтва», який відбудеться у лютому 2012 р., а також акції «Стежками Батьківщини», «Філософський опен-ейр» та інші. Та є серед різних подій, що відбуваються в житті цього інституту і захід-казка, яка так потрібна кожному студенту і викладачу напередодні Нового року – «Новорічний бал-маскарад».

 Вже шість років поспіль ІФОН проводить  цей захід і гостинно відкриває двері всім бажаючим зануритись у світ гарного вальсу і передноворічної атмосфери. Обов’язковою умовою заходу є наявність костюму та маски, адже так буде більш інтригуючи.
Вечір розпочнеться з спеціально підготовленого вальсу студентів і викладачів Інституту філософської освіти і науки, потім розпочнеться святкова вечірка. ІФОН запрошує!
Сергій РУСАКОВ

Немає коментарів:

Дописати коментар