пʼятниця, 14 жовтня 2011 р.

Стипендіальнa програмa "Завтра.UA": Фонд Віктора Пінчука шукає таланти!

LOGO_Color_on_Green.jpg

  Фонд Віктора  Пінчука оголошує прийом заявок на участь у щорічному загальнонаціональному конкурсі Стипендіальної програми «Завтра.UA». Прийом документів та on-line реєстрація на сайті програми zavtra.in.ua проходитимуть до 25 жовтня 2011 року. 
Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі можуть взяти всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми. Критерії відбору – високий рівень фахових знань, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності.  
Програма  «Завтра.UA» в фактах і цифрах за 5 років  існування: 
  • Понад 1400 стипендіатів «Завтра.UA» з усієї України.
  • Партнерство з 75 провідними університетами України.
  • Стипендіальний фонд «Завтра.UA» склав 14 500 000,00 грн.
  • Щомісячна стипендія у розмірі 942 грн. протягом року.
  • Реалізовано понад 50 соціальних проектів стипендіатів, які спрямовані на вирішення актуальних проблем суспільства та молоді.
  • Підтримано 33 індивідуальні проекти та ініціативи стипендіатів спрямованих на особистісний розвиток та професійне зростання.
  • Проведено чотири Всеукраїнських молодіжних форуми «Завтра.UA».
Також стипендіати  відвідують щорічний Молодіжний форум  «Завтра.UA», який відбувається в Києві; беруть участь у зустрічах Ялтинської Європейської Стратегії, публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаються до проектів Фонду та PinchukArtCentre. 
З часу створення програми стипендіати відвідали публічні лекції з такими спікерами, як 42-й президент США Білл Клінтон, прем’єр-міністр Великобританії (1997-2007)
Тоні Блер, президент Ізраїлю Шимон Перес, 65-й Державний Секретар США
Колін Пауелл, сьомий Генеральний секретар ООН (1997-2006) Кофі Аннан, лауреат Нобелівської премії миру 2006 року Мухаммед Юнус та інші.  
Сторінка  на Facebook: www.facebook.com/Zavtra.UA  
Офіційний сайт програми: www.zavtra.in.ua--UNISTUDY.org.ua - International Education
StudNews.org.ua - можливості для молоді в Україні

Немає коментарів:

Дописати коментар