понеділок, 7 листопада 2011 р.

Тиждень мистецтв 2011

 

Протягом VІ «Тижня мистецтв» відбудеться ряд майстер-класів, вистав, творчих зустрічей. Вхід на заходи вільний, відомі люди прагнуть спілкуванню з молоддю і приходять саме в Інститут філософської освіти і науки, бо знають, що тут на них чекають цікаві запитання, творча атмосфера і неординарне студентство.

Відкриття VІ «Тижня мистецтв» відбудеться 14 листопада в гуманітарному корпусі і на його відкритті візьмуть участь брати Капранови, письменники, які завжди підтримують молодіжні ініціативи, а цього року ще й поділяться досвідом роботи з текстами.

«Головна культурно-мистецька подія університету» є справжнім святом, не тільки через атмосферу, яка пануватиме Протягом тижня, а й через те, що присвячується Дню студента і Міжнародному дню філософії.

«Тиждень мистецтв» буде цікавий широкій аудиторії. Культурологи, філософи, дизайнери, філологи, психологи знайдуть щось для себе в кожній із запланованій зустрічі. Особливістю нашого заходу є те, що всі лекції відбуваються у неформальній атмосфері. Крім того, гості «Тижня мистецтв»  є не просто теоретиками, а безпосередньо практиками – людьми, що працюють і творять в різноманітних сферах культури і мистецтва. Література, музична естрада, телебачення, театр – ви маєте можливість дізнатись з перших вуст дізнатись, що ж відбувається за лаштунками, в якому стані наразі перебуває певна галузь культури і що відбувається нового в ній. Поєднання теорії, що дається на парах і практичний бік, який можна дізнатись на «Тижні мистецтв», сприяють розумінню студентами повноцінної «картинки».
«Тиждень мистецтв» цього року буде проводитись ушосте і його гостями стануть телеведуча Ілона Довгань, актори Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки Давід Бабаєв та Борис Вознюк, шоу-мен Ілля Ноябрьов, співачки Ірен Карпа та Анжеліка Рудницька та інші.

Якщо хочете дізнатись нове про культуру і мистецтво або зануритись у творчу атмосферу – ласкаво просимо на VІ «Тиждень мистецтв»!

Повний розклад заходів незабаром буде опублікований на сайті http://ifon.npu.edu.ua.

Ласкаво просимо!

Сергій РУСАКОВ,
куратор «Тижня мистецтв»

Немає коментарів:

Дописати коментар