четвер, 3 листопада 2011 р.

Стартує всеукраїнський студентський поетичний конкурс "Турнір поетів"!


Друзі! Портал студентів кращих ВНЗ України «Лови Момент!» оголошує всеукраїнський студентський поетичний конкурс "Турнір поетів"!
Головною метою конкурсу є пошук нових талановитих авторів серед студентів і аспірантів, що навчаються в українських ВНЗ, а також заохочення творчої діяльності студентства.
Поетичний конкурс «Турнір поетів» проводиться з 1 листопада по 15 грудня 2011 року. Конкурс складається з 2 турів. Перший тур пройде з 1 по 20 листопада 2011 р., другий – з 25 листопада по 10 грудня. Переможців конкурсу буде оголошено рішенням журі 15 грудня 2011 року.

В рамках першого туру (1 - 20 листопада) буде відкрито набір заявок до участі в конкурсі. Після завершення прийому заявок (20 листопада) журі серед усіх надісланих матеріалів відбере вірші 20 учасників, які пройдуть до другого туру.
В рамках другого туру (25 листопада – 10 грудня) будуть визначені переможці конкурсу. Твори всіх 20 учасників цього туру будуть опубліковані на нашому сайті.
Два переможці в номінації «Глядацьких симпатій» будуть визначені шляхом прямого голосування на сайті «Лови Момент!». Головного переможця буде визначено окремо рішенням журі серед 20 фіналістів конкурсу.
Головний переможець і переможці в номінації «Глядацьких симпатій» отримають дипломи лауреатів і книжкові подарунки. Твори переможців та інтерв’ю з ними будуть опубліковані на студентському порталі «Лови Момент!».
Партнерами конкурсу є:
- Студентський парламент КНУ ім. Тараса Шевченка;
- Студентський парламент Інституту філології КНУ ім. Тараса Шевченка;
- Студентська рада НТУУ КПІ;
- Студентська рада ІФОН НПУ ім. Драгоманова.
Для участі в конкурсі необхідно ознайомитися з Положенням про проведення конкурсу і надіслати на електронну адресу creativity.lovimoment.com.ua@gmail.com   заявку у word-файлі заповнену за зразком. Не зволікайте! Чекаємо на вашу творчість.
З Положенням про проведення конкурсу можна ознайомитися тут або тут.

Зразок заявки на участь у конкурсі можна завантажити тут або тут.  


Контактна інформація:

Електронна скринька: creativity.lovimoment.com.ua@gmail.com (пошта рубрики «Творчість студентів); lovimoment.com.ua@gmail.com (пошта редакції). 

Слідкуйте за новинами конкурсу у соціальних мережах: ВКонтакті; Facebook; Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар