неділя, 26 грудня 2010 р.

ВІТАЄМО!


З Кольоровим Новим 2011 роком!

            2010 рік став для багатьох з нас визначальним і важливим. Хтось закінчив школу і поступив в університет, хтось поступив в магістратуру, хтось закінчив університет і пішов на роботу. І ще багато-багато подій, що відбувались протягом цих 365 днів.
Усіх нас об’єднує дивовижно творчий ІФОНівський дух. Радий, що саме він нас всіх познайомив і створив те, що ми називаємо дружбою, командою та життям. Саме тут відбувається навчання і знайомство, тут закохуються і філософують. Дихають і творять. Це є справжнім університетом і не просто місцем, де отримуєш диплом, але й незабутнім феноменом, що запам’ятається назавжди.
            Вітаю всіх з Новим 2011 роком! Нехай він стане насиченим і яскравим. Не проґавте свою мить – зробіть своє студентське життя наповненим усіма палітрами і кольорами. Згадаймо «Стіну філософії» на арт-поверсі «15». Створюючи її три роки тому, ми хотіли голосно промовити, що в житті існують не лише чорні і білі смуги. Наші хвилини сповнені набагато більшою різноманітністю смугами і відтінками.
            Бажаю Вам здоров’я і натхнення! Тоді все буде гаразд!
            З Кольоровим Новим 2011 роком!!!

Завжди Ваш
Сергій РУСАКОВ

1 коментар: