вівторок, 28 грудня 2010 р.

Допомогали! Допомагаємо! Будемо допомагати!

Надія є…!
Дитячий будинок «ЗЛАГОДА»
(М. Біла Церква)

Радість починається тієї миті, коли ти перестаєш шукати свого власного щастя для того, щоб давати його іншим. (М.Куаст) 

19 грудня 2010 року  Інститут філософської освіти та науки (НПУ ім..М.П.Драгоманова) вирішив допомогти Святому Миколаю і поїхав до  дітей дитячого будинку «ЗЛАГОДА», щоб привітати малят у цей чудовий день.
Святий Миколай у образі іфонівців завітав до діточок  із подарунками, конкурсами та костюмами.
А разом із святим приїхали Снігуронька (Ваганова Анастасія), Дівчата – Косичата (Приймак Катерина, Шиян Катерина), Супермен (Віталій Тимофеев), 




Лисичка – сестричка (Анна Бадюл), ДональДакк (Андрій Красновський), Дівчина – Гірлянда (Викладач – Прохоренко Оксана Анатоліївна) та відомий герой всіх часів та народів – Спайдермен (Павло Селіванов) й ін..
Ось така весела компанія помічників Святого Миколая.
Діти, побачивши таких кумедних героїв, зустріли нас на «УРА!».
Розпочавши із знайомств, ми  швидко перейшли до конкурсів.

Усі конкурси на увагу, на кмітливість та швидкість, всі естафети діти вигравали та радували нас  швидкістю та ГІПЕРактивністю!))     Малі надзвичайно талановиті, їх позитив і гарний настрій дали нам купу енергії. Провівши конкурс «Біла Церква має таланти», ми побачили, як  дівчинка Люба гарно може читати вірш про Святого Миколая , а Ілля швидко поїдати цукерки)
Набігавшись, діти розпочали розмову  із справжнім героєм та актором Спайдерменом-Селівановим,  нагадувало це прес-конференцію. Супергерой розказував про свою перемогу над Веном, показував свої трюки та  справжню силу.
Справжня сила спайдермена в друзях!
Задзвонив дзвоник,  дітей покликали на обід. Поки  дітки обідали, прилетів Святий Миколай  та приготував для них на сусідньому столі солодощі та фрукти.
Кожній дитині Святий Миколай Інституту філософської освіти та науки  підготував особистий подарунок - пакет з цукерками та розмальовки. Так, ці дітлахи  дуже полюбляють малювати)
Також усьому дитячому будинку ми привезли  художні книги, написані англійською мовою, та іграшки.
Коли час прийшов прощатись, діти не хотіли нас відпускати,  - ми вирішили, що це НАЙкращі діти і їх треба неодмінно нагородити: «Даною грамотою нагороджуються НАЙактивніші, НАЙвеселіші, НАЙрозумніші, НАЙкрасивіші ДІТИ! Так вирішив Інститут філософської освіти і науки НПУ ім.М.П.Драгоманова, підпис - директор інституту – Дробот Іван Іванович»
Діти аплодували від захвату! Вони НАЙкращі -  це факт! Після урочистої хвилини всіх покликали на тиху годину. Усіх діточок  - спати, а нас -  їм казочки розповідати.
Малеча запрошувала нас знову завітати до них!

Ця поїздка була просто чарівною, захоплюючою і надзвичайно святковою.
ІФОН приїде і допоможе!)

П.С.Дякуємо ВСІМ, хто приймав активну участь)

Анастасія Ваганова 
 Розпутна Марійка









Немає коментарів:

Дописати коментар