понеділок, 29 листопада 2010 р.

Звернення та передвиборча програма кандидата на посаду Голови СР Селіванова Павла


За останній рік студентське життя в Інституті і в університеті стало дещо сірим. Нажаль, певні традиції останінм часом призабулись, тому слід звернути на них увагу і адаптувати до реалій сьогодення. Адже вони закладались, коли Інститут мав невеликикй колектив, а сьогодні це потужний навчалньий підрозділ. В нашому Інституті закладені дуже потужні традиції ,які охоплюють різні галузі - наука, впровадження освітніх проектів, виставки, поїздки тощо.

Дуже важливим для мене є питання створення нової команди. Групи людей, що зможуть вдало генерувати ідеї і вдало їх втілювати. Першочерговим завданням є створення нової команди Студентської ради. Редагування або ж повне оновлення секторів, що не діють так, як нам би цього хотілося.

Не зважаючи на негатив наші студенти пропонують нам цікаві, новаційні проекти. Наприклад студентський аматорський фільм "Нестримні" та фільми, що незабаром можна буде побачити - "Оля в країні ІФОН", "4 ІФОНівські кімнати". Вдалим має бути проведення конкусу краси серед студенток нашого інституту, що незабаром відбудеться. Можливо дещо під іншим кутом треба підійти до ідеї клубу "ЧайОК", що на мій погляд має стати певним центром для творчих креативних студентів та відновлення арт-руху взагалі в Інституті.

Отже ми маємо у розпорядженні багато цікавих людей, і що більш важливо особистостей. Потрібен лідер, що збере ці особистості разом, забезпечить їм умови для творчої та пліднної праці, самореалізації.

Загалом мій план роботи на посаді Голови Студентської ради передбачає такі пункти:
1. Реформування Студентської ради інституту. Створення нової команди. Реформування секторів Студ. Ради.
2. Залучення студентів до активного життя інституту шляхом впровадження нових та відродження старих заходів ІФОН.
3. Проведення чемпіонату Інституту з боулінгу.
4. Участь у благодійній акції "Пробіг під каштанами".
5. Проведення літньої акції "Сучасна лекція на Говерлі"
6. Оновити формат студентського клубу "ЧайОк"
7. Відродження акції "Стежками Батьківщини". Першочергове завдання: поїздка до Одесси навесні.
8. Відновлення роботи студентського відеоклубу. Продовження розвитку ідеї щодо знімання аматорських фільмів студентами ІФОНу. Створення документального фільму про народження та розвиток Інституту філософської освіти і науки.
9.Відродження/Створення арт-групи інституту для організації культурних заходів, перформансів.
10. Створення прапору Інституту філософської освіти і науки.
11. Впровадження акції "Сутдентське графіті"

Буду радий відповісти на всі питання!











Немає коментарів:

Дописати коментар