субота, 20 листопада 2010 р.

"Шалена Бджілка" полетіла

9 вересня в Інституті соціальної роботи та управління відбулася урочиста подія Ї презентація дебатного клубу «Шалена Бджілка» (Первинного осередку Всеукраїнської Молодіжної Громадської Організації «Дебатна Академія» на базі інституту). У зустрічі взяли участь представники дирекції, студентського самоврядування, а також молоде покоління майбутніх діячів соціальної сфери, яке лише нещодавно вступило в ряди борців за благополуччя нашого суспільства, – наші дорогі першокурсники.
 Під час заходу відбулося вручення посвідчень членам дебатного клубу  та нагородження почесними званнями.
Дебатування
У своїх промовах голова  «Шаленої Бджілки» Гантова В.С. та її заступник Ковальова А.С. розповіли про основні принципи діяльності, значення та важливість функціонування клубу.
 Основними перевагами участі в ньому є: набуття ораторських здібностей, що допомагають влаштуватися на роботу і спілкуватися з людьми, що, власне, є головною особливістю професії соціального працівника, адже вміння гарно говорити, чітко висловлювати свої думки та впевнено триматися перед публікою на сьогоднішній день є дуже важливим для молодих спеціалістів.
Варто звернути увагу на те, що під час зустрічі панувала дружня атмосфера. Очі першокурсників горіли цікавістю та захопленням, і вже під кінець презентації з’явилася низка бажаючих вступити до лав членів ДК «Шаленої Бджілки» .
На кінець, хочу особисто від себе та від імені всіх членів Первинного осередку ВМГО «Дебатна Академія» виразити особливу подяку всім тим, хто допомагав нам «ставати на ноги».
Давайте привітаємо «Шалену Бджілку», яка розправила свої маленькі, але впевнені і міцні крила і вирушила у світ мистецтва слова та дискусійного різноманіття.
 Побажаємо нам удачі!
п.с.  чекаємо ТЕБЕ кожного вівторка в 53 аудиторії о 14:00 в Історичному корпусі (вул.Освіти 6)

Демко Галина: головне не перемогти,а переконати

Немає коментарів:

Дописати коментар