субота, 20 листопада 2010 р.

Голова СР: про реалії самоврядування та трошки про себе

Цей хлопець  не знає, що таке йти до дому одразу після пар, для нього, напевно, університетське життя важливіше за особисте. Йому «болить» навчання і дозвілля драгоманівців, не знає він душевного спокою…
Сергій Савченко
Про Студентську раду, її діяльність та проблеми, розповідає найперший борець ІФОН-а за різноманітність та повноту університетського життя,  голова студентського самоврядування, - Сергій Савченко
- Як ти потрапив до СР? Як став головою?
- Особливої «процедури потрапляння» до цього органу самоврядування немає, варто було лише заявити про себе як про активіста, який може реалізовувати цікаві проекти та працювати у всіх сферах студентського життя. Почалася моя робота в СР. Далі були вибори голови, на яких більшість студентів проголосувала за мене. Так я став головою.
- Наскільки тобі  це подобається?
- Важко сказати. Це робота, яку я на себе взяв свідомо, це ще один шлях, який я стараюсь пройти якомога краще, це безцінний досвід, якого я набуваю… Взагалі подобається, але інколи викликає роздратування, наприклад, коли команда розділяється на маленькі групки і нічого не хоче робити!

- Як ти  встигаєш займатися громадською діяльністю та мати особисте життя?
- Тут вже треба обирати між першим та другим.
Доводиться особисте зводити нанівець, адже громадські справи, обов’язки старости, навчання забирають багато сил, часу та енергії, отже на особисте життя поки не вистачає.
- Які проблеми існують  у СР?
- Немає приміщення для зборів та проведення заходів.
- Чи співпрацює деканат зі СР?
- Звісно, дирекція постійно цікавиться нашими новими проектами, допомагає, контролює, адже не все ми можемо зробити власними силами, часто нам потрібна підтримка директора та його заступників.
- Які плани на цей рік?
- Плани найграндіозніші: долучити якнайбільше студентів першого курсу до СР. Серед традиційних заходів -  дебют першокурсника, також стартує проект «Екскурсія вихідного дня», будемо гуляти Києвом, подорожувати Україною, організовуватимемо вечірки, свята, Тиждень мистецтв та багато всього цікавого.
- Як ви оцінюєте свою роботу?
- По 5-ти бальній системі – 4.
- Які досягнення має СР за минулий навчальний рік?
- Їх не так багато, але вони досить вагомі, СР ІФОН-у проявила себе як найкраща Студентська рада в усьому університеті, з нами рахуються, нас поважають, на нас рівняються, з нами хочуть співпрацювати. Вперше за 4 роки активно почав працювати спортивний сектор – у нас 1, 2, 3 місця на змаганнях, ми стали призерами Кубку ректора на Святі молодості, здоров’я, краси. 
- Твої побажання студентам, які хочуть потрапити до СР.
- Не розтрачуватися на дрібниці, доводити діло до кінця, бути активними,  бо зараз –  золотий вік у їхньому житті, найкраща пора заявити про себе!!! Не проґавити свій шанс, закохуватися, вчитися, не розчаровуватись у житті, а навпаки –вловити те яскраве, що в ньому є!

Аля Щетініна: кекс, конабіол та рок-н-ролл

Немає коментарів:

Дописати коментар