неділя, 21 листопада 2010 р.

Тижня мистецтв НЕ БУДЕ!

З  Капрановим
Традицією та візитівкою нашого Інституту є проведення "Тижня мистецтв" - серії заходів, що відбуваються протягом тижня за участі відомих творців і діячів культури. Захід традиційно проводився третього тижня листопада і був святом для студентів, адже захід завжди припадав на День студента.

Цього року було прийнято рішення спочатку перенести захід на 6-10 грудня, але через проблеми зі станом арт-поверху "15" та відсутністю нових креативних ідей щодо нововедень, захід знову переноситься. Але поки на невизначений термін.

Усе має властивість проходити і змінюватись. Слід вміти вчасно зупинитись та осмислити те, що відбувається. "Тиждень мистецтв" відіграв важливу роль у житті ІФОНу та всього Драгомановського університету. Але як і кожен формат він своє вже віджив, тому слід або оновити зміст заходу або зупинитись і згадувати п"ять чудових заходів, які завжди викликали інтерес студентства.

Сергій Русаков
фото Світлани Войцеховської
5 тиждень мистецтв

4 коментарі:

  1. народ, так ніззя!!!
    давайте мозговать, ептить
    цеж те що відрізняє нас від сірості інших інститутів

    ВідповістиВидалити
  2. чувак. це проект особисто Сергія Русакова!!! Якщо ж вирішив поки перенести, то нехай. Зараз нам є чим займатись.
    На грудень не встигнемо, давай хоча б розпочаті проекти до пуття доведемо.

    ВідповістиВидалити
  3. Марійка, це проект, який ЗАПОЧАТКУВАВ Сергій Русаков, але він не є "особисто його"! Над ним працювали та будуть працювати багато студентів та викладачів.
    ТИЖНЮ МИСТЕЦТВ VI БУТИ!!!!

    ВідповістиВидалити