середа, 15 грудня 2010 р.

Фото МІС + КОМЕНТАРІ

Наша краса - ВІТА


Учасниці конкурсу


Найкраща студентка - Савчинська Олена


Творчий момент)




Команда переможниці

Виступ Катерини Шиян

Катя
Момент істини

Корону треба берегти

Подруги міс ІФОН

Головна красуня





Мистецтво

Підтримаємо красунь)

А тут усі мають плакати від щастя)

Пашу треба любити)
У кожної епохи є свій ідеал краси, але епоха епохою, а людські вподобання завжди були суто індивідуальними, для когось чудово - це пишні форми, для когось - голубі очі й червоні вуста, когось захоплює довге волосся, а хтось обожнює коротенькі, мініатюрні зачіски, кожен знаходить совю особисту дрібничку натхнення... Всім відомо, що краса врятує світ, розум врятує душу… Можливо, коли час зупиниться, нам вдасться розгадати ці одвічні загадки жіночої привабливості, наївності, бережливості, розуміння, поваги…А поки покладемо ці питання в потаємну скарбницю, нехай загадка залишиться загадкою…питання не матиме відповіді, таємниця стане ще привабливішою.

П.С Вітаємо наших чарівних учасниць конкурсу «Міс ІФОН». Ваша краса та неординарність, це + ще одна загадка для філософії.

Марійка Розпутна

Конкурс краси В Інституті філософської освіти і науки - незабутня й непересічна подія, як для учасниць проекту, так і для його глядачів, адже те, що створюється вперше, - завжди викликає резонанс, але й потребує значної організації. Загалом, "Міс ІФОН - 2010" - піонер серед Інститутських конкурсів краси і те, чи стане він постійним, - залежить лише від бажання студентства! Дякую організаторам і бажаю не втрачати сил, натхнення та працювати над організацією подібних заходів.

Сергій Савченко 

Проблема жіночої краси ще піднімалася Сократом у діалозі "Гіппій Більший" Платона...і на данному заході ІФОНу ми знову доторкнулися до вирішення цього питання)...
Яскраво і строго було водночас:)
Віталій Туренко


 фото Світлани  Войцеховської

Немає коментарів:

Дописати коментар