четвер, 16 грудня 2010 р.

А ТИ ЗАПРОСИВ ДІВЧИНУ НА БАЛ?



24 грудня, у п’ятницю, відбудеться Щорічний бал-маскарад. Уже в п'яте в ІФОНі відбудеться свято краси, дивовижного настрою і вальсу. Саме ним традиційно зустрічає Новий рік наш інститут.
Проведення балу-маскараду булу чотири роки тому було придумано тодішнім студентом, а сьогодні вже викладачем Антоном Дробовичем. Саме з його ініціативи та підтримки студентського профбюро відбувся даний захід. Танцювальною частиною займалась цьогорічна випускниця Каріна Бойчук. Два роки даний захід проводився і викликав зацікавленість серед наших студентів. На дверях кожної авдиторії знаходились оголошення з текстом: «А ти вже запросив дівчину на бал?».


Цього заходу чекали і в день його проведення дівчата у гарних вечірніх вбраннях, хлопці з метеликами прямували в хол актової зали.
Минулого року через ремонт приміщення, бал не вдалось провести, відбулась спроба переформатування у звичайну дискотеку. Але ж так хочеться Казки, Дивовижного настрою і гарного танцю. Тому цьогорічний студентський актив одноголосно визначився, що захід слід проводити.
Уже сьогодні на арт-поверсі 15 відбуваються репетиції вальсу, пар які розпочнуть святковий вечір. Серед пар ми можемо побачити як студентів першого курсу, так і другого, третього, четвертого. І навіть одненького молодого викладача =) Значить, є зацікавленість заходом і головне, що славна іфонівська традиція живе і розвивається. Танцем цього року займається студентка ІІІ курсу Оля Клименко, а Павло Селіванов як свіженький голова СтудРади вирішує усі організаційні питання. Робота кипить!!!
Що ж? Якщо ви бажаєте дізнатись з ким танцюватиме Марічка Розпутна – з Павлом чи з першокурсником? Чи правда, що вальс танцюватиме Тєма (він же Віталій Тимофеєв) і як саме можна поставити великий танок за півтора тижні, то неодмінно приходьте ввечері з парами у п’ятницю, 24 грудня на Щорічний бал-маскарад! Вхід в костюмах та масках!!!

Сергій РУСАКОВ

4 коментарі:

  1. запрошуйте дівчат) ібо співвідношення хлопців і дівчат - не рівне( Драгопєд

    ВідповістиВидалити
  2. Коли мені було 10 років, мій вчитель з танців, заборонив мені танцювати...
    і що робити?

    ВідповістиВидалити
  3. ТАНЦЮВАТИ)))
    коли це ти когось слухався?)

    ВідповістиВидалити
  4. не, не хочу я танцювати.
    кожному своє...
    це не моє

    ВідповістиВидалити