неділя, 19 грудня 2010 р.

Презентація фільму "Оля в країні ІФОН"


21 грудня відбудеться відродження 15 поверху як справжнього арт-поверху в нашому університеті. Саме в цей день  о 18:30 відбудеться презентація викладацько-студентської кінострічки «Оля в країні ІФОН». Запрошуються усі бажаючі першими побачити фільм, адже в Інтернеті він з’явиться лише після усіх новорічних святкувань.

           
Відеобум, який сьогодні маємо в ІФОНі був закладений ще рік тому, коли готувався «V Тиждень мистецтв», тоді в організаторів виникла ідея створення фільму-шведінга і творча група зробила свою версію «Людини-павука». Презентація відбулась у рамках роботи відеоклубу ІФОНу.
            У цьому навчальному році «відеобомбою» стала презентація фільму-пародії «Нестримні», яка відбулась під час Дебюту Першокурсника і зібрала біля 300 глядачів. Після схвальних відгуків почалась робота над створенням гумористичних відеоновин «ІФОНІНФО», фільмом-шведінгом  Антона Корнілова «Чотири кімнати» та тривала робота над створенням фільму «Оля в країні ІФОН», який здебільшого має оригінальний авторський сценарій.
            Тізер до фільму Сергія Русакова та Павла Селіванова «Оля в країні ІФОН» був викладений в Інтернеті місяць тому і має більше сотні переглядів, викликав зацікавленість до фільму і його обговорювали в аудиторіях ІФОНу та інших факультетах. І от 21 грудня о 18:30 відбудеться довгоочікувана презентація фільму! Автори та актори фільму запрошують усіх бажаючих на прем’єру і кажуть, що в Інтернеті фільм буде викладений лише після всіх новорічних та різдвяних свят.
            У фільмі погодились грати як викладачі: Антон Дробович, Сергій Русаков, Андрій Складан, Єгор Кучеренко, Володимир Денисенко, так і студенти: Оля Чорна, Віталій Тимофеєв, Тетяна Вакуленко, Анжеліка Козаченко.
            Фільм вирізняється від попередніх робіт авторів і не орієнтоване на широку аудиторію ,як було сказано одним з акторів: «це психологічна соціодрама». У фільмі можна знайти алюзію на фільм «Аліса в країні чудес», ігрові моменти, архівне відео ІФОНу тощо. А сама кінострічка поділена на частини як у фільмах Квентіна Тарантіно.
           
Запрошуємо всіх бажаючих на прем’єру!!!