пʼятниця, 3 грудня 2010 р.

Діяльність СНТ на цьому тижні

Про СНТ  чув кожен ІФОНовець. На цьому тижні Студентським науковим товариством
було організовано декілька заходів з метою заохотити першокурсників та пробудити активність старшокурсників  до наукового життя інституту.
Після зборів СНТ в понеділок було вирішено провести тренінг з приводу написання
студентський наукових робіть. Кожен бажаючий мав змогу відвідати цей захід і черпнути для себе знання в галузі вимог та порад щодо різноманітних наукових статей та есе.

Окрім цього, двічі на місяць, СНТ організовує дискусійний клуб з приводу найбільш
цікавих і полемічних питань, які хвилюють наших студентів. Прийняти участь в дискусії –  можливість кожного бажаючого. Так, наприклад, цього разу, ми зібралися для обговорення такого невід’ємного поняття у структурі  сучасного життя, як цинізм. Прослухавши інформативну доповідь  голови СНТ Віталія Туренко, ми почали дискусію з цього приводу.
Завжди приємно спостерігати за тим, як люди, здавалось би ще діти, але вже із своїми
сформованими принципами та переконаннями, активно взялись за обговорення проблеми. На таких заходах ми вчимось аргументовано викладати власні думки, сприймати критику
своїх тез з боку опонента, з повагою ставитися до переконань своїх колег. Власне, тим навикам, що необхідні нам, як у студентському житті, так і для майбутньої професії.
Отже, не пошкодуйте свого часу, приходьте, записуйтесь в актив СНТ, приймайте участь
у дискусіях та наукових конкурсах, розвивайтеся, друкуйтеся, задумайтеся і просто ведіть активний спосіб життя, тому що наука – також творчість, яка сповнює наше життя різнобарвними емоціями.

Юліана Дмитришина

Немає коментарів:

Дописати коментар