четвер, 23 грудня 2010 р.

СВЯТО КРАСИ У ДРАГОМАНОВСЬКОМУ УНІВЕРИСТЕТІ


 У передноворічні дні в Драгомановському університеті відбулось неймовірної краси свято.  І це пов’язано не лише з характером проведення подібних заходів, але й за принципом організації та атмосфери, що панувала в залі. У Національному педагогічному університету імені Михайла Драгоманова обрано «Красуню університету 2010».

Свято вийшло дійсно вишуканим і відповідало рівню закладу, де воно відбулось. За словами Анатолія Толстоухова, члена журі, «сьогодні перед нами гарний десант жіночого 
педагогічного загону». У педагогічному виші більшу частину студентів складають самі дівчата, і це зазвичай яскраво відчувається. Але як зауважив Микола Давидюк,



організатор заходу, «у нас немає конкуренції чи, не дай Боже, заздрості. Всі дівчата дуже здружились за час репетицій і підтримують одне одного». І в це віриться, бо дівчатка вже є переможницями, адже навчаються у провідному університеті України, здобувають знання з улюбленої галузі і є визнаними красунями у своїх навчальних підрозділах. А представляти тисячні колективи своїх інститутів є справою важливою і почесною. І з цим завданням  дівчата впорались і показали не лише свої інтелект, таланти і красу, а й продемонстрували почесним гостям університету Драгомановський дух. А в журі дійсно находились поціновувачі жіночої краси, одні з найвідоміших та найвпливовіших чоловіків України – Анатолій Толстоухов, ректор університету Віктор Андрущенко, меценат та друг університету Микола Бойчук та інші.
            Романтично-граційний характер від учасниць передався усім глядачам, які щиро і завзято вболівали за своїх представниць. У залі було видно різноманітні плакати, які були покликані підтримувати і надихати дівчат на перемогу. І як зазначив ректор Віктор Андрущенко це майбутні вчительки, педагогині і як же повезе тим, хто буде в них навчаться.
            Переможницею конкурсу, титул «Красуня університету 2010» отримала студентка Інституту корекційної педагогіки та психології Валерія Сердюк, яка тепер представлятиме увесь 30-тисячний колектив університету. І в цьому найбільша сміливість дівчат, це вирізняє їх та надихає на нові звершення, адже яка це відповідальність – отримати корону та гідно нести її в майбутнє.
            Відзначимо, що на подібних заходах в університетах можна побачити суєту і це позначається на заході загалом. Але на цьому святі все було чітко виважено і сплановано, навіть дивуєшся, адже основну частину роботи на себе взяла Студентська рада університету. Увесь святковий вечір пройшов як на одному диханні і після закінчення так хотілось зробити світлину з красунями напам’ять, але більшість з них одразу ж пішли з залу. На питання в чому ж справа, конкурсантка Віта Костюк відповіла, поспішає складати залік. Це ще раз переконало в обдарованості і відповідальності красунь Драгомановського університету.

Сергій Русаков


Фото Ірини Мороз

Немає коментарів:

Дописати коментар