пʼятниця, 31 грудня 2010 р.

З НОВИМ 2011))


ПАВЛО СЕЛІВАНОВ
Незабаром до нас завітає 2011 рік. Новий Рік - це як умовна відправна точка майбутнього. Ми всі знаємо, що майбутнє починається вже кожної секунди, а тому не помічаємо його появи. Перша ж секунда Нового Року є тим "майбутнім", яке ніхто не пропустить, і поява якого через декілька днів (на документах, оголошеннях) ще буде нас дивувати, спантеличувати. І хтось навіть буде звірятися, чи не переплутав він роки, чи все правильно, чи дійсно ми вже дійшли до майбутнього і можемо точно сказати, що ми в 2011 році. Бажаю всім не пропустити тієї миті народження справжнього майбутнього, бо через декілька секунд воно вже буде не справжнім, а справжнього чекати знову цілий рік.

Важливі не числа і не дата 31-го грудня. Важливим є привід озирнутися в попередній рік, забрати звідти найприємніше і піти з цим найприємнішим у майбутнє. Та не забирайте з собою надто багато, аби залишити місце й для нових приємних подій. Отже, бажаю прожити наступний рік зі всіма найкращими, найкращим, найкращою, що ви зустріли на своєму життєвому шляху минулого року, і збирати навколо себе все більше найкращого, а там може й наш Світ стане кращим:)

Пізнього вечора я підіймаю пусту чашку за вас любі іфонівці, друзі іфоніфців і друзі наших друзів. Відкладаю її в сторону. І вже у Новорічну ніч наллю в неї те, що я хочу бачити в наступному році (пиво для друзів, вино для кохання, шампанське для свята, узвар для здоровя). Чого й вам бажаю:)

PS. Тільки не все одразу наливайте, бо вийде, як в мене тіки но, - бурда.
Пити буде неможливо, отже, й жити теж:)

Немає коментарів:

Дописати коментар